|
 

Recta final de les obres del carrer d'Albacete

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 15:01

L’Ajuntament preveu acabar els treballs a finals d’aquesta setmana i reobrir al trànsit tot el carrer.

Gairebé nou mesos després que comencessin les obres al carrer Albacete, aquesta setmana és previst que arribin al seu final. Les tasques es centren ara en asfaltar i pintar les marques vials als carrer E i Albacete. La previsió de les obres és la següent, tot i que pot patir modificacions en cas de pluja:

  •  Dimarts 8 de maig:

o Fresat de la zona de la riera
o Asfaltat del carrer E i de la rotonda del polígon del Molí dels Frares (cruïlla dels carrers E, Girona, Albacete i B)
o Fresat del carrer Albacete des de la rotonda del polígon del Molí dels Frares fins a la cruïlla amb el carrer Béjar inclosa

  •  Dimecres 9 de maig:

o Fresat del carrer Albacete passada la cruïlla del carrer Béjar fins al final del cul de sac
o Asfaltat del carrer Albacete des de la rotonda del polígon del Molí dels Frares fins a la cruïlla amb el carrer Béjar inclosa
o Senyalització vertical del carrer E i de la rotonda del polígon del Molí dels Frares (cruïlla dels carrers E, Girona, Albacete i B)

  • Dijous 10 de maig:

o Asfaltat del carrer Albacete passada la cruïlla del carrer Béjar fins al final del cul de sac
o Senyalització vertical del carrer Albacete des de la rotonda del polígon del Molí dels Frares fins a la cruïlla amb el carrer Béjar inclosa

  •  Divendres 11 de maig:

o Senyalització vertical del carrer Albacete passada la cruïlla del carrer Béjar i fins al final del cul de sac

Les obres del carrer Albacete han servit per substituir el tub de clavegueram a tot el carrer i ampliar la xarxa d’aigua potable a la part superior del carrer Albacete, un tram on la xarxa era obsoleta perquè no s’havia renovat mai. A més, s’ha fet un nou col•lector des de la rotonda dels Mossos fins a la Riera de Cervelló. Just a la riera, s’ha fet un sobreeixidor que permet que l’excés d’aigua vagi a la riera, després de passar per un dipòsit decantador de greixos. Aquest dipòsit evita que els olis que hi ha a la superfície de la calçada vagin a parar a la riera arrossegats per l’aigua de pluja. Fora dels moments de pluja, les aigües passen pel sobreeixidor i es desvien cap al col·lector que porta les aigües residuals cap a la depuradora de Sant Feliu. A la part superior del carrer Albacete també s’han fet nous passos de vianants adaptats i s’ha corregit la ubicació d’altres passos per millorar els circuits que fan els vianants.

Afectacions al trànsit i al transport públic

Aquesta setmana hi ha previstes les següents afectacions al trànsit:

• Es donarà pas alternatiu en els dos sentits a carrer E i al tram del carrer Albacete entre el carrer Girona i la Travessera de Barcelona.
• Es tallarà temporalment el trànsit durant les tasques tasques d'asfaltat en el tram del carrer Albacete entre la Trav. De Barcelona i el cul de sac
• L’entrada i sortida de vehicles no es podrà fer als guals afectats durant les tasques d'asfaltat.

Aquestes afectacions estaran senyalitzades, així com la prohibició d’estacionar en tot l’àmbit afectat per les obres.

Pel que fa al transport públic, les afectacions seran les següents:

  •  Dimarts 8 de maig:

o L60: haurà de circular pel carrer D i tornar a sortir a la N-340, passant pel nus de Quatre Camins i el carrer Barcelona i deixant de passar pels carrers Girona, E i C.
Parades afectades: Bofarull, Molí dels Frares (ambdós sentits), carrers C i Girona.
S'habilitarà la parada del carrer D en comptes de la parada del carrer C per les expedicions en sentit Sant Joan Despí.
o SV1 i SV2: hauran d'accedir i sortir del barri de Sant Josep pel carrer d'Antoni Mampel i deixar de passar pel carrer Girona. Per tant, des del carrer Barcelona circularan per Mossèn Jacint Verdaguer en comptes del carrer Girona. La SV1 passarà pel carrer Burgos i la SV2 per l'Avinguda del Ferrocarril.
Parades afectades: Bofarull, Albacete/Molí dels Frares, Albacete/La Capella i Girona.
o ESC: no es veurà afectada.

  • Dimecres 9 de maig:

o L60: haurà de circular pel carrer D i tornar a sortir a la N-340, passant pel nus de Quatre Camins i el carrer Barcelona, deixant de passar pels carrers Girona, E i C.
Parades afectades: Bofarull, Molí dels Frares (en ambdós sentits), carrers C i Girona.
S'habilitarà la parada del carrer D en comptes de la parada del carrer C per les expedicions en sentit Sant Joan Despí.
o SV1 i SV2: hauran d'accedir i sortir del barri de Sant Josep pel carrer d'Antoni Mampel, deixant de passar pel carrer Girona, i no podran passar ni pel carrer Burgos ni per l'Avinguda del Ferrocarril. Per tant, des del carrer Barcelona circularan per Mossèn Jacint Verdaguer en comptes del carrer Girona i des del carrer Antoni Mampel els autobusos hauran de pujar directament al carrer Cadis passant pel carrer de Ciudad Real.
Parades afectades: Bofarull, Albacete/Molí dels Frares, Casal Cívic de Sant Josep, Àlaba, Àvila, Trav. Aragó/Alacant, Trav. Aragó/Badalona, Burgos/Badajoz, Centre Diari Sant Josep, Burgos/Albacete, Estació FGC Can Ros, Pavelló de Sant Josep, Albacete/La Capella i Girona.
S'habilitarà una parada provisional a la Trav. Aragó/c. Cadis, al costat de la parada Trav. Aragó/Badalona.
o ESC: no es veurà afectada.

  • Dijous 10 de maig:

o L60: no es veurà afectada.
o SV1 i SV2: hauran d'accedir al barri de Sant Josep pel carrer Girona i sortir pel carrer Antoni Mampel, deixant de passar pels carrers Baix Llobregat, Barbastre, Córdova i Burgos i per l'Av. del Ferrocarril. Per tant, des de la Trav. d’Aragó els autobusos circularan directament fins al carrer Antoni Mampel i el carrer Mossèn Jacint Verdaguer.
Parades afectades: Baix Llobregat, Barbastre/Albacete, Barbastre/Balaguer, Barbastre/Cadis, Còrdova, Burgos/Badajoz, Centre Diariiari Sant Josep, Burgos/Albacete, Estació FGC Can Ros, Pavelló de Sant Josep, Albacete/La Capella, Girona i Pl. del Doctor Lagunilla.
S'habilitarà una parada provisional a Ciudad Real/Córdova (existent línia ESC), al costat de la parada Córdova de les línies SV1 i SV2.
o ESC: no es veurà afectada.

  • Divendres 11 de maig:

o L60: no es veurà afectada.
o SV1 i SV2: hauran d'accedir al barri de Sant Josep pel carrer Girona i sortir pel carrer Antoni Mampel, deixant de passar pels carrers Baix Llobregat, Barbastre i Córdova. Per tant, des de la Trav. d’Aragó els autobusos circularan directament fins al carrer Burgos o l'Av. del Ferrocarril.
Parades afectades: Baix Llobregat, Barbastre/Albacete, Barbastre/Balaguer, Barbastre/Cadis i Còrdova.
S'habilitarà una parada provisional a Ciudad Real/Córdova (existent línia ESC), al costat de la parada Córdova de les línies SV1 i SV2.
o ESC: no es veurà afectada.

Last update 07.05.2018 | 15:34