|
 

Ja podeu consultar la programació de tardor de La Capella

Dimecres, 1 d'agost de 2018 a les 13:49

Les inscripcions als tallers trimestrals començaran el 17 de setembre

L’Espai Jove La Capella fa vacances d’estiu però, abans de marxar, han deixat enllestida l’oferta d’activitats de la tardor. Un trimestre més, hi haurà tallers trimestrals i tallers exprés. Les inscripcions als tallers trimestrals començaran el 17 de setembre. Hi ha previstos cursos de ioga, francès, matemàtiques per a ESO, zumba, guitarra, etc. Pel que fa als tallers exprés, el jovent vicentí podrà escollir entre una desena de propostes lúdiques, d’orientació laboral i d’interès social.

La programació de tardor de La Capella també inclou activitats de la 5a edició del cicle Generem Igualtat, amb un taller sobre prevenció de les violències de gènere a les xarxes socials, una xerrada sobre autoprotecció a les xarxes i un curs d’autodefensa personal per a dones. El Generem Igualtat també preveu celebrar el tradicional concurs de vídeos, enguany dedicat a la violència masclista 2.0.

A més de tot això, La Capella també comptarà amb l’assessorament habitual que presta el Punt d’Informació Juvenil i les trobades del Club Amatent per jugar a jocs de taula. En aquest sentit, el Club Amatent encara té prevista una trobada abans de començar les vacances: serà aquest dissabte, 4 d’agost, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Al document adjunt podeu consultar tota la programació de tardor de La Capella.

Last update 01.08.2018 | 13:58