|
 

Prepara't per a les vacances a la Biblioteca Municipal Les Voltes

Dijous, 2 d'agost de 2018 a les 09:00

Espai coordinat per la Biblioteca Municipal Les Voltes 

L’estiu és temps de poder gaudir del bon temps i d’uns merescuts dies de vacances, ja sigui anant a la platja o la muntanya, fent turisme en qualsevol ciutat europea o realitzant grans viatges per conèixer una mica de món. Des de la Biblioteca Les Voltes us volem donar a conèixer quins recursos teniu al vostre abast per preparar el vostre temps de vacances amb èxit.
A la planta baixa de la Biblioteca, on està ubicat el fons de música, cinema, diaris i revistes, hi trobareu un ampli fons de guies de viatge de tots els continents, dels destins turístics principals i, per descomptat, del territori català i espanyol.
Recentment, la Biblioteca ha adquirit noves guies per descobrir Califòrnia, Xile, Austràlia; per visitar les ciutats europees principals i també per recórrer França, Itàlia i Grècia.
També disposem de guies de conversa d’una gran varietat d’idiomes, com l’anglès, l’italià, l’alemany, el francès, el mandarí o el japonès, que facilitaran la vostra estada a l’estranger.
Les revistes de viatge són un altre recurs per a la preparació de la vostra aventura. A la Biblioteca trobareu les revistes de més renom com Viajar, Lonely Planet i Viajes. I també la revista en català Descobrir per recórrer els millors indrets de Catalunya.
Podeu consultar el nostre fons a través del catàleg Aladí (http://aladi.diba.cat) i recordeu que els préstecs dels documents tenen una durada de 30 dies, amb opció de poder-se renovar 3 cops, com a màxim, si aquests no han sigut reservats prèviament per un altre usuari.

Last update 02.08.2018 | 13:59