|
 

L'Ajuntament condemna l'assassinat masclista d'una dona a Barcelona

Dijous, 23 d'agost de 2018 a les 17:06
  • La víctima tenia 35 anys. Els Mossos d’Esquadra han detingut la seva parella, un home de 27 anys, com a presumpte autor del crim.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts condemna l’assassinat masclista d’una dona de 35 anys aquesta matinada a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han detingut la seva parella, un home de 27 anys, com a presumpte autor del crim. Els fets han passat al domicili de la parella, al districte de Nou Barris. Segons ha informat la policia, sobre les quatre de la matinada han rebut una trucada que alertava que un home havia ferit de gravetat la seva parella amb arma blanca. En arribar al pis, els agents han trobat la dona amb diverses ferides greus, que li han causat la mort vuit hores després a l’hospital.

El consistori expressa el seu sentit condol a la família de la víctima i rebutja qualsevol tipus de violència masclista. L’Ajuntament recorda que totes les dones que es troben en situació de violència masclista tenen al seu abast el Servei d’Atenció a la Dona ‘A prop teu’ (SIAD), un espai on se les acull i reben tot tipus de suport i ajuda. A més, l'Institut Català de la Dona disposa d'un telèfon d'atenció les 24 hores del dia, gratuït i confidencial per atendre les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones: 900 900 120.

 

Last update 23.08.2018 | 17:08