|
 

Ses Magestats els Reis Mags arriben a Sant Vicenç dels Horts

Dimarts, 2 de gener de 2018 a les 11:28
  • El proper 5 de gener es recolliran les cartes a les 18 h a la plaça de la Vila, i a les 20 h començarà la cavalcada

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arriben un any més a Sant Vicenç dels Horts. Per aquest motiu, caldrà que tota la ciutadania -i en especial els infants- participin en la 122a edició de a cavaldada, que tindrà lloc el 5 de gener. A les 18 h es lliuraran les cartes a la plaça de la Vila, i a les 20 h començarà la cavalcada en el mateix punt. El dibuix del cartell d'enguany és obra de Jia Yao Zhu, de l'Escola La Vinyala.

Enguany, el recorregut de la cavalcada serà el següent: sortida de la plaça de la Vila, recorregut pels carrers de Rafael Casanova, d’Anselm Clavé, de Sant Josep, del Riu, de Barcelona, de Llobregat, de Mossèn Jacint Verdaguer, de Sant Miquel, d’Anselm Clavé, de Sant Josep, i arribada a l’avinguda de Torrelles, on s’acabarà la cavalcada. Els carrers per on passarà la rua poden tenir afectacions de trànsit que es comunicaran ‘in-situ’.

En motiu de la cavalcada, l’Ajuntament es fa ressò de les recomanacions que emet la Generalitat de Catalunya per a esdeveniments amb afluència massiva per a infants. En aquest enllaç, es poden consultar els consells i les indicacions a seguir abans i durant l’acte.

Last update 02.01.2018 | 18:57