|
 

Recull fotogràfic de la 15a BaixCicletada

Dijous, 4 d'octubre de 2018 a les 10:06

La pedalada va comptar amb la participació i la col•laboració de Protecció civil de Sant Vicenç dels Horts i dels clubs ciclistes La Familia BTT i El Trèvol Bikesports.

Un centenar de participants de Sant Vicenç dels Horts es van unir a La BaixCicletada celebrada diumenge, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. Aquesta ha estat la 15a edició de La BaixCicletada i la primera que compta amb la participació de Sant Vicenç dels Horts. Es tracta d'una pedalada comarcal organitzada per vuit municipis, amb tres orígens i un final comú: el parc de Torreblanca. Es va assolir una bona xifra de participació, arribant al centenar de participants a Sant Vicenç i 730 ciclistes en total.

La sortida va ser a les 10 h des de la plaça de la Vila. Al parc fluvial de Sant Boi es van unir els grups de les dues poblacions i més tard, a Sant Joan Despí, el grup va confluir amb els ciclistes provenien de l'Hospitalet. A l'arribada al parc de Torreblanca, tots els participants van rebre una motxilla, aigua, fruita i pomes del Mercat de Pagès, tot producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat. A més, es van sortejar sis bicicletes i dos lots de motxilla amb material divers.

El parc de Torreblanca es va omplir d’activitats mediamebientals complementàries a La BaixCicletada:

  • Jugatecaambiental , un espai lúdic d’informació i dinamització del parc de Torreblanca, promogut per l’AMB, el Consell comarcal i els ajuntaments.
  • Bicibox , la xarxa d’aparcaments segurs per a bicicletes.
  • Taller d’inspecció tècnica de bicicletes a càrrec de l’AMB i impartit per Solidança.
  • Taller de la Diputació de Barcelona “Pedalem en energia per un aire més nét”. Es proposava als participants generar energia tot pedalant amb bicicleta i amb aquesta energia es feia funcionar una màquina de gel que preparava granissats amb sucs de fruita.
  • Taller de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP). El taller va proporcionar murals informatius sobre diferents modalitats de transport públic i va permetre aprofundir en els costos econòmics dels viatges, els costos energètics i d’emissió de contaminants, i els temps de viatge de cadascuna de les modalitats.
  • Expositor de bicis de Spinebike The Evolution of Riding Bike
Last update 04.10.2018 | 11:13