|
 

El cicle Generem Igualtat dedica la 5a edició a la lluita contra la violència masclista 2.0

Dimecres, 7 de novembre de 2018 a les 09:34

Tallers de conscienciació i aprenentatge, un curs d’autodefensa per a dones i el concurs de vídeos formen el programa d’activitats per plantar cara a les noves formes de control i violència en les relacions.

El departament d'Igualtat i l'Espai Jove La Capella organitzen, des de fa cinc anys, el cicle Generem Igualtat en el marc del Dia internacional contra la violència envers les dones, el 25 de novembre.

Aquest any el V Generem Igualtat està dedicat a la lluita contra la violència masclista a Internet i xarxes socials. Per això, durant tot el mes de novembre hi ha un programa d'activitats a l'Espai Jove La Capella per tal de prevenir i eradicar les violències masclistes 2.0.

La primera activitat es fa aquest dimarts, es tracta del taller de sensibilització anomenat "Si m'estima, em donarà la seva contrasenya" a càrrec de l'Associació Candela. Aquest taller té com a objectiu crear un espai educatiu d'intercanvi i aprenentatge per reflexionar sobre les noves tecnologies com a possibles formes de control i violència en les relacions, concretament a les xarxes socials.

També se seguirà treballant en l'autodefensa personal de les dones. Per això, enguany es repeteix el curs que en altres edicions ja ha impartit Karin Konkle, professora d’autodefensa per a dones i llicenciada en estudis de gènere. El curs s'impartirà a l'Espai Jove La Capella els divendres 9, 16 i 23 de novembre. És una activitat gratuïta i les inscripcions encara són obertes.

Una altra de les activitats previstes és el taller "Cibersegures?". Es farà el 27 de novembre a càrrec d’Òscar Toledano, enginyer informàtic i màster de Ciberseguretat, que explicarà tècniques i tàctiques d'autoprotecció a les xarxes.

El programa d’activitats del V Generem Igualtat es completa amb el concurs de vídeos, dedicat a la violència masclista 2.0. Fins al 19 de novembre hi ha temps per a participar-hi. Hi ha dues categories: una de 12 a 16 anys i una altra de 17 a 30 anys. El premi és de 150 euros per a cada categoria.
Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar a espailacapella@gmail.com o 93 676 97 80. L'Espai Jove La Capella és al carrer d'Albacete, 1-9.

Last update 07.11.2018 | 10:43