|
 

L'Espai Jove La Capella obre les inscripcions als nous tallers trimestrals de l'hivern

Dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 12:38

• Entre les novetats hi ha el taller ‘Qui decideix què és notícia’, organitzat per Ràdio Sant Vicenç i el col·lectiu SomAtents

Els tallers i activitats d’hivern de l’Espai Jove La Capella ja són a punt. Aquest equipament municipal de Sant Vicenç dels Horts destinat al jovent ha preparat un seguit de propostes, del gener al març, per complementar la seva àmplia oferta de lleure, assessorament i formació per als joves. Les inscripcions han començat aquest dilluns, 17 de desembre. Les places són limitades.

El programa de La Capella d’aquest hivern inclou diferents tipologies d’activitats, com ara els tallers trimestrals (ioga, francès, matemàtiques per a ESO, zumba, guitarra, etc.) i els tallers exprés, on els joves de Sant Vicenç podran escollir entre una desena de propostes lúdiques, d’orientació laboral i d’interès social. Una de les novetats destacades del nou trimestre és el taller sobre periodisme organitzat per Ràdio Sant Vicenç, on els participants analitzaran ‘Qui decideix què és notícia’. Aquest taller s’adreça a l’alumnat de secundària i la participació és gratuïta. Amb la coordinació del col•lectiu de periodistes SomAtents, els joves participants al taller analitzaran la manipulació que pot haver-hi darrera la informació que ens arriba pels mitjans de comunicació i les xarxes socials. L’objectiu del taller és que el jovent adopti una actitud crítica i conscient davant la informació que consumeix.

La programació d’hivern de La Capella també inclou un Minisaló de l’Ensenyament al propi equipament, és a dir, també es disposarà de tota l’oferta formativa del Saló de l’Ensenyament de Barcelona (formació professional de grau mitjà i superior, estudis universitaris, proves d’accés i estudis a l’estranger) i orientació acadèmica personalitzada.

A més, La Capella també comptarà amb l’assessorament habitual que presta el Punt d’Informació Juvenil i les trobades del Club Amatent per jugar a jocs de taula. En aquest sentit, el Club Amatent té prevista set trobades: 5 i 9 de gener, 2 i 16 de febrer i 2, 16 i 30 de març de 10 a 20 h.

Podeu consultar el programa sencer d'activitats en aquest enllaç. Més informació i inscripcions al web de l' Espai Jove La Capella , als correus electrònics lacapella@svh.cat i espailacapella@gmail.com,al telèfon 93 676 97 80 i presencialment al carrer Albacete 1-9, de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h.

Last update 14.01.2019 | 11:05