|
 

L'últim Ple municipal de l'any votarà l'aprovació definitiva del pressupost de 2019

Dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 16:21

• A la sessió també es debatrà el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sant Vicenç dels Horts

El Ple municipal convocat per aquest dijous votarà els comptes de 2019, un cop resoltes les al•legacions presentades als pressupostos i ordenances. El pressupost municipal per a l’any vinent és de 31,301.780 €, amb equilibri entre ingressos i despeses. Els comptes estableixen la congelació de taxes i impostos i preveuen un increment del 3% dels ingressos. A més, el deute de l’Ajuntament a llarg termini amb entitats bancàries continua reduint-se: en aquest mandat haurà baixat un 77%.

L’últim Ple municipal de l’any també preveu donar compte de la resolució del Tribunal Català de Contractes del Sector Públic que desestima el recurs interposat per l’empresa Moix Serveis i Obres, l’actual concessionària del servei de jardineria. Un cop resolt aquest recurs, el Ple podrà ratificar l’adjudicació del servei de jardineria a l’empresa que havia guanyat el concurs públic. La nova adjudicació incorpora millores en el servei.

D’altra banda, a l’ordre del dia del Ple també hi ha l’aprovació, en fase inicial, del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sant Vicenç dels Horts. Un cop aprovat el document, passarà per un termini d’informació pública de 45 dies, amb la possibilitat de presentar-hi al•legacions.

Participació al ple

El Ple començarà dijous a les 19 h, però prèviament l’Ajuntament convoca una audiència oberta a la ciutadania i als mitjans de comunicació a les 18 h. Hi haurà un primer espai d’una hora perquè els veïns i veïnes s’adrecin al consistori sobre qualsevol qüestió. En aplicació del Reglament de Participació Ciutadana, els assistents disposaran de 5 minuts d'exposició i de 3 minuts de rèplica a la resposta del consistori.
Tot i així, es manté el dret d'intervenció en qualsevol dels punts de l'ordre del dia de la sessió de Ple (19 h). Com estableix el Reglament, es podrà sol•licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació o interès directe, adreçant una petició per escrit fins al dia abans de la celebració del Ple. Addicionalment, al final de la sessió hi haurà un altre torn de paraula, limitat a preguntes sobre el contingut de l'ordre del dia. Com fins ara, per fer ús d'aquest torn no caldrà sol•licitar-ho amb anterioritat.
Tant l’audiència pública com el Ple municipal es faran a la Casa de la Vila i es podran seguir en directe a Ràdio Sant Vicenç (www.radiosvh.info i 90.2 FM).

 

Last update 20.12.2018 | 23:24