|
 

El programa ocupacional 'Treball als Barris' permetrà la contractació de sis persones

Dijous, 3 de gener de 2019 a les 16:54
  • Les contractacions es realitzaran al llarg del primer trimestre de 2019
  • El programa permet la inserció laboral de persones a l’atur i l’activació econòmica dels barris de la Guàrdia i la Font del Llargarut

El programa Treball als Barris permetrà aquest 2019 la contractació de sis persones en situació d’atur de Sant Vicenç dels Horts. Es tracta d’un programa ocupacional i de desenvolupament local que té com a objectiu millorar el desenvolupament econòmic dels barris de la Guàrdia i la Font del Llargarut, tenint en compte la seva situació actual, les seves necessitats i potencialitats. D’altra banda, també preveu el disseny d’un pla d’inserció laboral per a persones en situació d’atur del municipi per tal de fomentar la seva reincorporació al mercat laboral i la seva integració social.

Durant la primera quinzena de gener està previst que s’aprovin les bases de selecció de les persones participants, que detallaran els requisits i els passos a seguir per part de les persones interessades. Durant el mes de març, es preveu que s’iniciï l’acció formativa de quatre dones en gestió i tramitació administrativa, tal com s’ha fet enguany. A finals de març, es contractaran sis persones per un període màxim de 9 mesos. Seran 3 auxiliars administratives, 2 agents cívics, i un/a dinamitzador/a socio-cultural.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Last update 09.01.2019 | 10:36