|
 

El Ple de febrer s'avança un dia per evitar coincidir amb la convocatòria de vaga general

Dimarts, 19 de febrer de 2019 a les 19:27
  • A la sessió es votarà el Pla d’Acció Supramunicipal per a la Millora de la Qualitat de l’Aire i l’adhesió de l’Ajuntament al pacte sobre la segregació escolar a Catalunya


El Ple municipal d’aquest mes s’avança un dia i se celebrarà dimecres 20 de febrer. El motiu és evitar coincidir amb la vaga general convocada pel sindicat Intersindical – CSC. Entre els punts previstos a l’ordre del dia hi ha la votació del Pla d’Acció Supramunicipal per a la Millora de la Qualitat de l’Aire i l’adhesió de l’Ajuntament al pacte sobre la segregació escolar a Catalunya, impulsat pel Síndic de Greuges i amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat i de diferents agents de la comunitat educativa.

El Ple municipal també preveu debatre quatre propostes de resolució presentades pels grups municipals. Podeu consultar l’ordre del dia al document adjunt.

Juntament amb el Ple, també s’avança un dia l’audiència pública.

 

Participació ciutadana

El Ple començarà a les 19 h, un cop acabada l’audiència pública, que començarà a les 18 h. L’audiència és oberta a la ciutadania i als mitjans de comunicació. Hi haurà un primer espai d’una hora perquè els veïns i veïnes s’adrecin al consistori sobre qualsevol qüestió. En aplicació del Reglament de Participació Ciutadana, els assistents disposaran de 5 minuts d'exposició i de 3 minuts de rèplica a la resposta del consistori.

Tot i així, es manté el dret d'intervenció en qualsevol dels punts de l'ordre del dia de la sessió de Ple. Com estableix el Reglament, es podrà sol·licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació o interès directe, adreçant una petició per escrit fins al dia abans de la celebració del Ple. Addicionalment, al final de la sessió hi haurà un altre torn de paraula, limitat a preguntes sobre el contingut de l'ordre del dia. Com fins ara, per fer ús d'aquest torn no caldrà sol·licitar-ho amb anterioritat.

Tant l’audiència pública com el Ple municipal es faran a la Casa de la Vila i es podran seguir en directe a Ràdio Sant Vicenç (www.radiosvh.info i 90.2 FM).

Last update 19.02.2019 | 19:30