|
 

Dos classificats de l'Escola de natació del CEM SVH - Piscina Montserrat Canals a les territorials del Baix Llobregat

Dilluns, 29 d'abril de 2019 a les 09:55

• La final territorial trindrà lloc l’11 de maig a les Piscines Municipals de l'Hospitalet de Llobregat

L’Escola de Natació del Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals ha classificat a dos nedadors per a les finals territorials que organitza el Consell Esportiu del Baix Llobregat. Clara Clement ha aconseguit el passi a l’estil de braça, papallona i lliure. D’altra banda, Ivan Barrios s’ha classificat en l’estil de braça i també d’esquena. La final del campionat territorial tindrà lloc el proper 11 de maig a la piscina municipal de l’Hospitalet de Llobregat.

Aquesta temporada, els nens i nenes de l'escola de natació han entrenat de valent per participar amb un bon paper a les competicions, compaginant estudis i millorant les seves marques personals. La missió de l’escola de natació és potenciar les capacitats dels nedadors de tots els curset que es fan al centre. La confiança, constància i motivació són els valors que inculquen els tècnics dia rere dia a tots els nens i nenes cursetistes.
Des de la Direcció del CEM volen fer un reconeixement especial a tots els cursetistes així com al tècnic, Joan Villalba, per la dedicació i l'esforç.

Last update 30.04.2019 | 12:45