|
 

La campanya de dinamització comercial arriba als carrers de Vila Vella

Divendres, 14 de juny de 2019 a les 17:05
  • Els locals buits estan senyalitzats amb vinils i informació sobre l’espai
  • Per reduir la velocitat dels vehicles s’han pintat semicercles de colors a la calçada

La campanya de dinamització comercial ‘Fes Vida. Fes Vila’ ja es pot veure als carrers de Vila Vella. Les diferents accions previstes busquen revitalitzar el teixit comercial amb diversos elements, com ara mobiliari urbà, banderoles, jardineres i pintura viària de colors.

Una de les accions més recents són els semicercles de colors que en els últims dies s’han pintat a la calçada dels carrers Mossèn Josep Duran i Nou. Aquesta intervenció ha de servir perquè els vehicles redueixin la velocitat, segons indiquen diversos estudis. També són ben visibles els vinils que identifiquen els locals buits, amb informació sobre les característiques de l’espai. D’aquesta manera, l’Ajuntament busca facilitar la implantació de nous negocis als locals sense ús. Pròximament també hi ha prevista la instal·lació de jardineres, bancs i aparcaments per a bicicletes.

Al bell mig del centre del municipi, Vila Vella és la zona de Sant Vicenç dels Horts amb un major potencial per relacionar-se, comprar, menjar i fer altres activitats. Per aconseguir aquest objectiu és necessari fer més amable l’entorn urbà, revitalitzar el teixit comercial i augmentar el flux de vianants i possibles consumidors, creant un pol d’atracció que convidi la ciutadania a passejar, comprar i gaudir d’activitats lúdiques de manera tranquil·la i agradable.

Camí escolar a l’Escola Sant Jordi

Una altra intervenció recent al paviment és el camí escolar a l’Escola Sant Jordi. Un seguit de llapis de colors marquen diverses rutes fins al centre educatiu. Es tracta d’itineraris segurs senyalitzats a les principals rutes d'accés a l’escola, perquè els nens i nenes puguin anar-hi sols, a peu o en bicicleta. D’aquesta manera, el camí escolar fomenta l’activitat física diària, ajuda a disminuir l'obesitat infantil i potencia l’autonomia personal dels infants. El camí escolar s'implantarà des d'ara i durant el juliol, per tal d'estrenar-lo al proper curs, al setembre.

Last update 14.06.2019 | 17:10