|
 

El vicentí Ivan Barrios, campió de Catalunya de natació

Dimecres, 26 de juny de 2019 a les 10:40

• A la final també hi va participar la nedadora vicentina Clara Clement, qui va aconseguir un 6è i 7è lloc en els estils de braça i esquena respectivament

El passat diumenge 2 de juny va tenir lloc a Igualada el Campionat de Catalunya de natació, organitzat per la Unió de Consells Esportius de Catalunya. Els vicentins Ivan Barrios i Clara Clement, de l’Escola de Natació del Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals, van participar-hi deixant en molt bon lloc l’escola de natació vicentina.

Barrios va guanyar en estil lliure i va quedar 5è en papallona. Pel que fa a Clement, va aconseguir un 6è lloc en estil braça i un 7è lloc en esquena.

La missió de l’Escola de Natació del Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals és potenciar les capacitats dels nedadors de tots els cursets que es fan a la instal•lació. Confiança, constància i motivació són valors que el personal tècnic inculca dia rere dia a tots els nens i nenes. La direcció del CEM ha manifestat un reconeixement especial a tots els cursetistes, així com al tècnic, Joan Villalba, per la dedicació i l'esforç.

Last update 28.06.2019 | 11:30