|
 

Sant Vicenç es prepara per viure la Festa Major d'Estiu

Dilluns, 8 de juliol de 2019 a les 13:27
  • Música, actes infantils i cultura tradicional són algunes de les propostes més destacades

La música, les activitats infantils i la cultura tradicional són algunes de les propostes destacades de la Festa Major d’Estiu, que enguany tindrà lloc del 19 al 22 de juliol. Entitats i Ajuntament han treballat conjuntament per oferir un programa divers, per a tots els gustos i edats. La Festa s’obrirà oficialment el divendres 19 (21 h, p. de la Vila) amb la lectura del pregó a càrrec d’Imma Prat i Salvans, llicenciada en filologia catalana, tècnica de Comunicació i Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Vicenç del Horts del 2011 al 2015. Aquell mateix dia destaquen també les actuacions musicals en diferents registres: a les 22.30 h (p. de Narcís Lunes) hi haurà un recital de música clàssica amb el pianista Lluís Grané, i a les 23.30 h (p. de la Vila), concert d’Eivibonny i del grup de versions Wish. Prèviament, la carrossa discoteca del Santvi Sound sortirà del Forn Romà i passarà pels carrers del Riu i de Sant Josep per arribar al parc de la Foneria.


El cap de setmana, entre moltes altres activitats, destaca la cultura tradicional. El dissabte 20, per exemple, hi haurà gegants (18 h, p. de la Vila), diables (21.30 h, p. Sant Jordi) i sardanes (22 h, parc del Mamut). L’endemà, el diumenge 21, tindrà lloc la Diada Castellera (18 h, p. de la Vila) i el correfoc infantil (19.45 h, sortida de la p. Sant Jordi).


La missa solemne tindrà lloc el dilluns 22, a les 12 h, a l’església de Sant Vicenç Màrtir i comptarà amb la participació de l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic. A la mateixa hora també hi ha la festa de l’escuma, a la p. de la Vila.

Last update 09.07.2019 | 15:08