|
 

Nova edició del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua al mes de setembre

Dijous, 11 de juliol de 2019 a les 16:19

S’iniciarà el 18 de setembre i es realitzaran deu sessions els dimecres de 15.30 a 17 h, amb el suport d’un psicòleg especialitzat

La Biblioteca Municipal les Voltes acollirà a partir del 18 de setembre la nova edició del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua. Aquest projecte pretén apoderar emocionalment les persones que cuidadores no professionals i oferir-los un espai per compartir experiències. Serà els dimecres de 15.30 a 17 h.

Les inscripcions per assistir a aquest espai es poden realitzar a la regidoria de Serveis Socials (edifici de La Foneria), al carrer del Claverol 6-8, mitjançant el telèfon 93 672 31 11 o el correu electrònic socials@svh.cat

El Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua té per objectiu que els i les participants puguin evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès. Les sessions les conduirà un psicòleg professional.

Aquesta iniciativa està organitzada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, amb la col·laboració de la Fundació per a l’atenció de persones dependents. Per a més informació podeu contactar amb Serveis Socials .

 

Last update 11.07.2019 | 16:25