|
 

Consulta els talls de carrers durant la Festa Major d'Estiu

Divendres, 19 de juliol de 2019 a les 11:50

La circulació de vehicles, l’entrada i sortida als guals i l’estacionament es veurà afectada del 19 al 22 de juliol a diversos carrers de la ciutat

Durant la Festa Major d’Estiu diverses activitats provocaran afectacions a la mobilitat de vehicles habitual, ja sigui tan pel transport privat com pel transport públic. Hi haurà diversos carrers que quedaran tallats al trànsit durant moltes hores i dies, en els quals els veïns i veïnes només podran accedir als guals en les hores en que es reobrin. També hi hauran altres talls puntuals per activitats dinàmiques amb acompanyament policial, com per exemple la cercavila de gegants o el correfoc.

Pel que fa a l’estacionament en els carrers afectats, estarà prohibit permanentment aparcar-hi excepte en els carrers Doctor Robert i Antoni Gaudí. Hi haurà restriccions d’aparcament a carrers propers als afectats, com per exemple el carrer Sant Josep, el carrer Sant Joan, l’avinguda Torrelles, el carrer Santander i el carrer Antoni Mampel (al costat del CAP El Serral). S'habilitaran reserves d'estacionament de vehicles per a persones de mobilitat reduïda al c. Sant Miquel amb el c. Mossèn Josep Duran i al c. Pas del Llop amb el c. Comerç.

 

Pel que fa al transport públic,el SantviBus circularà amb l'horari habitual dels dissabtes durant el festiu local, que és el dilluns 22 de juliol. A més, tant les línies del SantviBus i les línies interurbanes L60, L61, L62 -sentit Molins de Rei- i e20 -sentit Barcelona- es veuran afectades pel tall de la pl. de la Vila i hauran de circular desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi amb el següent horari:

  • Divendres 19, a partir de les 16 h i fins la finalització del servei
  • Dissabte 20, a partir de les 15 h i fins la finalització del servei
  • Diumenge 21, a partir de les 15 h i fins la finalització del servei
  • Dilluns 22, tot el dia

Si disposeu de les aplicacions per a mòbils de l’Ajuntament rebreu notificacions amb la informació detallada de les afectacions. Per a qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb el departament de Mobilitat de l’Ajuntament.

Last update 20.07.2019 | 18:00