|
 

S'obren dues borses de treball per a contractar personal de consergeria i per la Brigada municipal

Dilluns, 29 de juliol de 2019 a les 12:03
  • Properament es publicaran les ofertes al web municipal i al Portal de Transparència, amb les bases i els requisits per fer arribar les sol·licituds

La Junta de Govern ha aprovat la convocatòria de dues borses de treball, per a contractar personal de manera temporal o amb interinitat en llocs de feina diversos. Per una banda, s’obrirà una borsa de personal de consergeria, amb la qual l’Ajuntament podrà satisfer les vacants que sorgeixin en aquest lloc de feina de manera més ràpida i eficient.

Per altra banda, el consistori obrirà una altra borsa per ocupar places d’oficial segona de la Brigada municipal. El consistori considera que les tasques que realitza la Brigada municipal són completament necessàries per garantir la continuïtat en els treballs de la via pública i dels edificis municipals, i que per tant s’ha de disposar d’una borsa de treball per a poder donar cobertura a les necessitats amb caràcter excepcional, urgent i inajornable. Properament es publicaran les ofertes al web municipal , amb les bases i els requisits per fer arribar les sol·licituds.

L’Ajuntament va aprovar darrerament la remunicipalització del manteniment del mobiliari urbà i dels jocs infantils, tasques que assumirà la Brigada. D’aquesta manera es vol garantir una millor cobertura del manteniment del mobiliari urbà i dels jocs infantils, tot vetllant per la seguretat, per la neteja i pel correcte funcionament dels diferents elements a la via pública.

Last update 29.07.2019 | 12:12