|
 

Ja està en marxa la tercera edició del programa formatiu per a la inserció laboral de dones a l'atur

Dimarts, 20 d'agost de 2019 a les 12:42
  • El projecte “Valora’t, entrena’t i lidera el teu projecte!” promou la formació i la recuperació d’hàbits i habilitats en el col·lectiu de dones aturades de Sant Vicenç dels Horts.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha donat el tret de sortida a la tercera edició del programa “Valora’t, entrena’t i lidera el teu projecte!”, una iniciativa cofinançada per la Diputació de Barcelona que té com a objectiu afavorir la inserció laboral i oferir un itinerari formatiu a dones del municipi que es trobin a l’atur, en recerca activa de feina o en risc d’exclusió del mercat laboral.

El programa ha obtingut uns resultats molt satisfactoris i una acollida molt positiva en les seves primeres dues edicions. Així, en la seva arrencada l’índex d’inserció laboral de les alumnes (un total de 21) va ser del 75%, mentre que l’any 2018 es va situar en el 50%.

Qui pot participar-hi?

La formació s’adreça especialment a dones en situació d’atur de més de 40 anys i amb especials dificultats d’accés al mercat de treball per diferents motivacions (personals, familiars, formatives, d’abandonament de la professió...).

Què ofereix el programa?

La tercera edició del projecte “Valora’t, entrena’t i lidera el teu projecte!” és previst que s’iniciï a finals del mes d’octubre i oferirà a les seves participants fins a 200 hores de formació teòrica i pràctica. La formació, a més, es durà a terme en horari de matins en dies alterns durant la setmana.

Inscripcions

Les dones interessades en participar han de tenir formació mínima en estudis primaris o similars, estar inscrites al SOC com a demandants d’ocupació o certificar la seva condició d’atur. Les sol·licituds s’hauran de formalitzar al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC). Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a l’adreça emprenedoria@svh.cat o trucar al telèfon 93 680 71 00.

Last update 20.08.2019 | 12:52