|
 

Surt de tapes i canyes per Sant Vicenç dels Horts!

Dilluns, 26 d'agost de 2019 a les 11:12
  • Del 13 al 22 de setembre, 21 establiments oferiran petites elaboracions culinàries en el marc de la vuitena edició de la mostra gastronòmica “Tapes i Canyes”

Amb l’arribada del mes setembre, torna el “Tapes i Canyes”, la mostra gastronòmica de petites elaboracions dels bars, restaurants i pastisseries de Sant Vicenç dels Horts. Enguany la cita -organitzada per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers- arriba a la seva vuitena edició, i ho fa amb un total de 21 establiments participants, 5 més que l’any passat.

Sant Vicenç dels Horts és un dels municipis que conformen el Parc Agrari del Baix Llobregat, on es conreen verdures i hortalisses com les albergínies, pebrots, carbassons, carbasses, enciams, cols i pastanagues; i també fruites com les figues, pomes, caquis i peres, entre d’altres. Com a mostra del compromís dels restauradors del municipi amb el producte local i de temporada, les tapes duen entre els seus ingredients algun producte del Parc Agrari.

En aquesta vuitena edició, a més, es lliuraran tres premis a les millors tapes. Dos premis s’atorgaran per votació popular, d’acord amb les valoracions de la clientela. L’altre, en canvi, l’atorgarà un jurat professional. En ambdós casos, es farà l’entrega d’un diploma als restaurants guanyadors que reconeixerà les millors tapes del 2019. A més, podran participar a l’espai gastronòmic que gestionarà la Unió de Botiguers en el marc de la 36a Mostra Comercial i Agrícola, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de gener de 2020.

Menjar tapes té premi!

Entre les persones que dipositin la butlleta a les urnes que hi haurà als establiments participants, se sortejarà un àpat (esmorzar, dinar, berenar o sopar) per a dues persones a cadascun d’aquests 21 establiments.

 

Last update 04.09.2019 | 13:36