|
 

Vols formar part de la Comissió de Participació de Sant Vicenç dels Horts?

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 15:14
  • Pots presentar la teva candidatura al SIAC fins al 18 d’octubre

Aquesta tardor es renova la Comissió de Participació de Sant Vicenç dels Horts, i les persones que estiguin interessades en formar-hi part ja poden presentar la seva candidatura. Les sol·licituds s’han d’entregar al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (plaça de la Vila, 1) fins al 18 d’octubre. El dia 24 es farà el sorteig públic a la Sala de Plens, per escollir els representants de la ciutadania que formaran part d’aquesta comissió. Tota persona empadronada a Sant Vicenç dels Horts i major de 16 anys, o que estigui inscrita en el Registre Municipal de Participació, podrà optar a ser escollida.

La Comissió de Participació és un òrgan que vetlla per la qualitat, transparència i compliment dels processos participatius que es realitzen al llarg de l’any al municipi. Està formada per l’alcalde, la regidora de Participació Ciutadana, partits polítics amb més del 3% de representació, persones que representen les entitats i 3 persones que representen a la ciutadania. Les persones que en formen part es reuneixen trimestralment per validar la forma i contingut de cada acció participativa prevista, així com fer el seguiment dels processos i el compliment dels compromisos.

La regidora de Participació Ciutadana i Convivència, Paqui Capellades, ha explicat que «la Comissió de Participació és molt important perquè representa l’esperit del nostre govern, que és treballar per la millora del benestar de la ciutadania i comptant amb la seva opinió i escrutini. Així, enfortim i enriquim l’acció de govern i fem projectes més adequats als interessos dels veïns i veïnes».

Last update 12.10.2019 | 10:55