|
 

Exposició pública del cens electoral per a les Eleccions a les Corts Generals del 10 de novembre de 2019

Dilluns, 30 de setembre de 2019 a les 15:24
  • La llista es podrà consultar del 30 de setembre a 7 d’octubre al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), situat a la planta baixa de la Casa de la Vila

Els ciutadans de Sant Vicenç dels Horts podran consultar a partir d’aquesta setmana les llistes del cens electoral per comprovar que les seves dades són correctes i poder votar a les Eleccions Generals del proper 10 de novembre. Aquesta consulta es podrà realitzar del 30 de setembre al 7 d’octubre, ambdós inclosos, al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), ubicat a la planta baixa de la Casa de la Vila (plaça de la Vila, 1) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous també de 16.30 a 18 h.

En cas de trobar algun error a les dades, els vicentins i vicentines ho poden comunicar directament al SIAC. Es recomana especialment comprovar les dades del cens a les persones que voten per primer cop i a les que han canviat recentment de domicili i de lloc d’empadronament.

En cas d’haver d’exercir el vot per correu, caldrà que el ciutadà ho sol•liciti a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral, mitjançant qualsevol oficina del servei de Correus, des d’avui i fins a 10 dies abans de les eleccions. La campanya electoral durarà una setmana, iniciant-se a les 00 h del divendres 1 de novembre i finalitzant a les 00 hores del dissabte 9 de novembre.

Addicionalment, els electors poden consultar, sense necessitat de posseir el certificat digital, la dada de la mesa i local electoral al que els correspon votar, per diferents criteris de cerca aportant com a dades obligatòries la província, el municipi i la inicial del primer cognom, a través de l’adreça sede.ine.gob.es/consulta_mesas_locales .

Last update 01.10.2019 | 09:39