|
 

L'Ajuntament condemna l'assassinat masclista d'una veïna de Cornellà al Regne Unit

Dimecres, 2 d'octubre de 2019 a les 13:52
  • La víctima vivia a Southampton i la policia ha detingut a la seva exparella, qui s’hauria intentat suïcidar

Hem de lamentar la mort d’una veïna de Cornellà de Llobregat a mans de la seva exparella, i a causa del lloc dels fets no serà comptabilitzada a l’estadística de víctimes de la violència de gènere. La noia, de 28 anys, residia a Southampton (Regne Unit), va ser morta a ganivetades per la seva exparella, un noi de 29 anys. A més, l’autor del crim s’hauria intentat suïcidar, i en aquests moments es troba ingressat a l’hospital però sota custodia de la policia, que l’ha detingut.

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha ofert els serveis d’acompanyament del dol i suport psicològic a la família, i també s’ha posat a disposició per agilitzar en la mesura del possible els tràmits de repatriació de la noia.

Recordem que l’estadística oficial que elabora el Govern espanyol assenyala que aquest any ja són 45 les víctimes de violència masclista a tot l'Estat. Des que l'any 2003 se'n va començar a fer el recompte i en el conjunt de l'Estat ja han estat assassinades 1.020 dones per la parella o exparella.

 

Last update 02.10.2019 | 13:54