|
 

Obres de renovació de la xarxa d'aigua potable del carrer de Marbella

Dijous, 10 d'octubre de 2019 a les 13:14
  • Del 14 d’octubre a al 8 de novembre es podran produir afectacions a la mobilitat per als vianants, els vehicles i el transport públic

L’Ajuntament inicia properament les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable que es troba situada al carrer de Marbella, entre el carrer de Corunya i el carrer d’Olot. Els treballs comportaran l'obertura de rases a la vorera i a la calçada, que implicarà afectacions puntuals de la mobilitat dels vianants i dels vehicles.

Les obres es realitzaran del 14 d’octubre fins al 8 de novembre, i es garantirà un espai lliure de pas per als vianants durant aquest temps i se senyalitzaran itineraris alternatius en els casos de talls complets de la circulació. També es preveuen afectacions de la circulació i l’estacionament de vehicles o l’accés a guals, que abans que es produeixin s’informarà prèviament als veïns i veïnes. De la mateixa manera és probable que les obres afectin l'itinerari del bus en diferents moments, fet que també s’advertirà prèviament.

Les obres s’han adjudicat a l’UTE Aigües de Sant Vicenç dels Horts i el pressupost dels treballs és de 52.678,85 euros (IVA inclòs).

Last update 16.10.2019 | 07:41