|
 

L'Ajuntament condemna l'assassinat masclista de dues dones a Vic i a Granada

Dilluns, 21 d'octubre de 2019 a les 13:42
  • Els dos crims es van produir el passat diumenge a la tarda i ja són 48 les víctimes mortals per violència masclista aquest 2019

Lamentablement hem de condemnar novament la mort de dues dones a mans de la seva parella i exparella, fets ocorreguts el mateix dia i que fan que en el que portem d’any ja hi hagi hagut les mateixes víctimes mortals per violència masclista que en tot l’any passat: 48.

El primer cas ha ocorregut a Vic, on els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un home de 29 anys acusat de ser el responsable de la mort violenta de la seva exparella. Els agents de la policia van rebre l'avís al voltant de la una del migdia i en arribar al lloc dels fets es van trobar la dona amb signes de violència.

Per altra banda, a la localitat granadina de La Zubia, un home de 43 anys va matar presumptament la seva dona de 40 anys amb una arma de foc i després es va suïcidar. Una filla del matrimoni va trobar els cossos i va donar l'avís a la Guàrdia Civil, qui s'ha fet càrrec de la investigació del que ha passat. Segons han indicat els agents no existia cap denúncia prèvia per violència de gènere.

 

Last update 21.10.2019 | 18:07