|
 

L'Ajuntament condemna l'assassinat masclista d'una dona a Dènia

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 18:44
  • L’home s’ha saltat l’ordre d’allunyament que tenia i ha matat la seva exparella davant de la seva filla

L’any 2019 està esdevenint negre pel que fa a la violència contra les dones, i avui hem de lamentar un nou assassinat masclista, en aquesta ocasió ha succeït a la localitat de Dènia, a Alacant. La policia ha detingut un home de 54 anys acusat d’haver matat la seva exparella, de 44 anys, al domicili de la dona i en presència de la seva filla d’11 anys.

L’home i la dona s’estaven separant i vivien en domicilis diferents, a més que el passat 1 d’octubre la dona hauria presentat una denúncia contra ell i el jutjat n’havia decretat una ordre d’allunyament. Així, l’home s’hauria saltat aquesta ordre per accedir al domicili de la seva exparella de matinada, on la va matar amb un ganivet.

Tot just ahir coneixíem dos casos més d’assassinats masclistes, un a Vic i un altre a Granada. Amb el d’avui se supera la xifra de feminicidis que es van produir durant tot el 2018. L’Ajuntament condemna aquests fets i expressa la urgència perquè s’afronti la problemàtica de la violència masclista per part de totes les administracions.

Last update 22.10.2019 | 18:46