|
 

Compte enrere per la Cavalcada de Reis 2020!

Dilluns, 28 d'octubre de 2019 a les 14:49
  • L’Ajuntament i la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis signen el conveni per tal que l’entitat pugui finançar i organitzar tots els actes relacionats amb aquesta diada màgica

Cada any a Sant Vicenç dels Horts arriben els Reis Mags i la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis organitza dues activitats clau: el lliurament de les cartes als reis, que enguany es farà al 5 de gener a les 18 h a la Casa de la Vila; i la Cavalcada de Reis, que es farà a les 20 h amb sortida de la plaça de la Vila i el recorregut pels carrers de Rafael Casanova, d’Anselm Clavé, de St. Josep, del Riu, de Barcelona, de Mn. Jacint Verdaguer, de St. Miquel, d’Anselm Clavé, de St. Josep, i arribada a l’Avinguda de Torrelles. El conveni implica una subvenció per import de 32.000 euros per tal de realitzar les activitats.

Aquesta entitat sense ànim de lucre està formada per voluntaris que col·laboren de forma altruista amb l’entitat per a la realització de la cavalcada. El regidor de Cultura, Isidre Bautista, ha explicat que «a Sant Vicenç tenim una xarxa de voluntariat que genera un ambient molt participatiu en les activitats del municipi, i en concret en la realització de la nostra cavalcada que té una gran repercussió a la nostra ciutat. Moltes gràcies a totes les persones que hi participen i que hi dediquen tants esforços per la millor cavalcada de Reis, que enguany celebra el 124è aniversari!».

Last update 30.10.2019 | 16:10