|
 

Ajuntament i teixit empresarial sumen esforços per generar activitat econòmica i ocupació a la ciutat

Dijous, 7 de novembre de 2019 a les 08:38
  • El consistori, Unió d’Empreses de Sant Vicenç dels Horts i PIMEC signaran un conveni per millorar en el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses i el treball de forma autònoma

Amb l’objectiu de promocionar accions destinades a la generació d’activitat econòmica i ocupació a Sant Vicenç dels Horts, l’Ajuntament, la Unió d’Empreses de Sant Vicenç dels Horts i PIMEC (Petita i mitjana empresa de Catalunya) signaran en els propers dies un conveni de col·laboració que es desenvoluparà al llarg de 2020. D’aquesta manera les tres institucions compartiran tota la informació de projectes i activitats encaminades a la promoció econòmica, així com treballaran conjuntament en el disseny i execució de programes en aquest sentit.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat que «un dels objectius de l’equip de govern és cercar noves vies de col·laboració que permetin la millora del teixit empresarial i laboral del municipi, fomentant el progrés de les petites i mitjanes empreses i els treballs de forma autònoma. En definitiva, aquest conveni ha de servir per millorar la qualitat de vida de tota la ciutadania».

Gràcies a aquest acord les tres institucions realitzaran accions de manera conjunta a partir dels següents eixos estratègics:

  • Desenvolupament del programa de transformació digital en la ciutat.
  • Establiment i regulació de la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Unió d’Empreses de Sant Vicenç dels Horts amb PIMEC per al desenvolupament del projecte “suport a l’empresa familiar” dirigit a assegurar la continuïtat d’aquesta tipologia d’empresa.
  • Accions de promoció i foment, entre la població activa, de la cultura de la formació al llarg de la vida, amb desenvolupament d’accions específiques segons necessitats dels diferents col·lectius (plantilla de base, equips directius, etc.).
  • Accions d'intercanvi d'informació quantitativa i qualitativa, així com també de difusió de les accions comunes que es realitzen.
  • Impuls d'accions de sensibilització al servei de les empreses, entitats i institucions, orientat a la promoció dels valors socials com els de protecció i desenvolupament dels col·lectius més desfavorits.

D’aquesta manera, les tres institucions participaran en els projectes, comissions, trobades i grups de treball que es proposin per tal de dinamitzar l’activitat econòmica de la ciutat, i faran difusió de les actuacions que dissenyin per tal que la ciutadania i el teixit empresarial en participin.

 

Last update 07.11.2019 | 09:45