|
 

La formació per a persones emprenedores que organitza l'Ajuntament rep el suport de la Diputació de Barcelona

Divendres, 8 de novembre de 2019 a les 20:16
  • 62 vicentins i vicentines han gaudit de formació gratuïta per adquirir coneixements i recursos per impulsar els seus projectes, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona

La Junta de Govern ha aprovat l’acceptació d’un ajut per part de la Diputació de Barcelona per tal de subvencionar les accions de formació per a la capacitació de les persones emprenedores i les empreses que realitza el departament de Promoció Econòmica, per un import de 5.343,75 €. Amb aquest ajut l’Ajuntament pot organitzar les sessions de formació gratuïtes que ofereixen eines i recursos a les persones emprenedores per impulsar els seus projectes.

En concret aquest any s’han pogut beneficiar d’aquests cursos 62 persones, que els han realitzat tots al Molí dels Frares. L’oferta es va iniciar el passat mes de juny amb la formació sobre “Com augmentar les vendes de la teva empresa d’una forma sòlida” i un curs sobre “L’ABC de la redacció a les xarxes socials”. Aquesta tardor s’han realitzat els cursos de “Esprem al màxim Instagram i Twitter al teu negoci”, “Com implementar un màrqueting d’influencers” i “Com obrir una franquícia”.

El regidor d’Emprenedoria, Xavi Gómez, ha explicat que «aquest suport de la Diputació ens ajuda a enfortir els serveis que ofereix l’Ajuntament per a les persones emprenedores. Volem que tothom que tingui una idea de negoci trobi a Sant Vicenç dels Horts el lloc ideal per a dur-la a terme».

La darrera formació que hi ha prevista aquest any és “Tens optimitzat el LinkedIn, la millor xarxa de contactes actual?”, una sessió dedicada a conèixer en profunditat aquesta xarxa social per a professionals i l’establiment d’una agenda de contactes. Serà el 12 de novembre de 9.30 a 14.30 h.

Les inscripcions a les sessions de formació són gratuïtes i es poden fer per correu electrònic a emprenedoria@svh.cat , al web www.santvicençactiu.cat o bé per telèfon al 936807100.

Last update 08.11.2019 | 22:12