|
 

La brigada realitza noves tasques manteniment a la via pública, del mobiliari urbà i jocs infantils

Dimarts, 12 de novembre de 2019 a les 19:00
  • També ha realitzat diverses actuacions a l’escola Sant Josep per reforçar la seguretat a les zones d’esbarjo del centre

La brigada municipal continua realitzant obres de millora de l’espai públic, i en concret les darreres setmanes ha actuat a diversos carrers i parcs infantils, i també a l’Escola Sant Josep. Pel que fa a la via pública, es van realitzar tasques de millora del ferm del camí de la Font de Sant Josep, atès que les darreres pluges havien provocat socs. Al principi del carrer, a la part que està asfaltada, es van adequar els vorals per tal de crear més espais d’aparcament. Per altra banda també s’han arranjat els vorals dels carrers Francesc Macià i Manresa, i en aquest últim es preveu que properament s’arrangin els sots que hi ha a l’asfalt.

La brigada ha actuat al parc del Mamut Venux i al parc de la Foneria. En el primer cas, es va retirar una de les pedres de formigó que se situen al perímetre per evitar que els vehicles accedeixin al parc, ja que estava trencada, i se’n ha col·locat una de nova. També s’han renovat tres llistons de fusta d’un dels jocs infantils, que també estava malmès. Pel que fa al parc de la Foneria, s’hi ha col·locat un tobogan nou i s’ha retirat l’antic que estava trencat.

Per últim, a l’escola Sant Josep s’hi ha realitzat actuacions a les zones d’esbarjo i a l’exterior del centre. En primer lloc, s’ha col·locat una barana amb pals de fusta i cordes per dividir el pati on surt l’alumnat d’infantil per separar la zona amb el talús que hi ha, i s’ha reposat la tanca de fusta vella que hi havia a la zona de la pista de formigó. Pel que fa a l’exterior, concretament a l’entrada del centre al costat del pavelló, s’han mogut dos bancs per tal que siguin a l’ombra i properament es col·locarà un tercer banc.

Tot plegat és el resultat de la decisió de municipalitzar el servei de manteniment del mobiliari urbà i dels jocs infantils, assumint el servei des del propi consistori, amb personal de la brigada. D’aquesta manera es vol garantir una millor cobertura del manteniment del mobiliari urbà i dels jocs infantils, tot vetllant per la seguretat, per la neteja i pel correcte funcionament dels diferents elements a la via pública. La regidora d’espai públic, Mireia Vergés, ha explicat que «no només millorem el servei per realitzar més actuacions, sinó que el volem fer arribar de manera efectiva a tots els barris de la ciutat. Demanem també que es tingui cura i que imperi el civisme, perquè les veïnes i veïns puguem gaudir de l’espai públic».

Last update 12.11.2019 | 19:24