|
 

Crida per participar com a persona voluntària al Gran Recapte d'Aliments els dies 22 i 23 de novembre

Divendres, 15 de novembre de 2019 a les 12:11
  • Diversos supermercats de Sant Vicenç dels Horts participen en la campanya durant aquest cap de setmana, on s’hi habilitaran punts per fer efectiva la recollida d’aliments
  • Si vols ser voluntari/a, et pots apuntar al web del Gran Recapte o bé presencialment al banc d’aliments El Rebost (carrer Sant Josep, 84)

Sant Vicenç dels Horts se suma a la Campanya del Gran Recapte d’Aliments que es porta a terme cada any abans de les dates festives per tal de recollir diversos aliments bàsics per les persones del nostre entorn que necessiten ajuda alimentària. Així doncs, des de l’organització demanen fonamentalment la col·laboració per recollir oli, conserves (peix i verdures) i llet.

Al municipi, els supermercats que participen en la campanya i on trobareu punts de recollida d’aliment són:

· Dia (c. Jacint Verdaguer, 221)
· Condis (c. Jacint Verdaguer, 83; c. Jacint Verdaguer, 242; i av. Mil·lenari, 8)
· Caprabo (ctra. de Sant Boi, 63)
· BonÀrea (c. Barcelona, 256; i c. Miguel Hernandez, 21)
· Suma (c. Barcelona, 12)

A més a més, des del Gran Recapte fan una crida perquè com més persones millor s’apuntin com a voluntàries. Per fer-ho, només cal donar-se d’alta al web www.granrecapte.com , on hauran d’omplir un senzill formulari que els permetrà triar el punt més adient i el torn que vulguin cobrir. S’organitzaran per grups de 3 a 5 persones en torns d’aproximadament 4 hores. També es pot apuntar-se presencialment al Rebost de Sant Vicenç dels Horts (c. Sant Josep, 84).

El regidor de Solidaritat, Cooperació i Voluntariat, Isidre Bautista, ha explicat que «l’any passat vam aconseguir 18 quilos d’aliments però en necessitem molts més. Volem que el màxim de veïns i veïnes de la ciutat s’impliquin en aquest projecte i sumem esforços perquè puguem recollir molts més aliments i ajudar les persones que més ho necessiten».

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació que moltes persones passen arran de la crisi econòmica. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Els objectius principals de la campanya d’aquest any és la recollida d’aliments bàsics que els Bancs d’Aliments no aconsegueixen a través de l’aprofitament alimentari, sensibilitzar a la població de Catalunya de la bossa de pobresa cronificada existent, i finament fomentar que la ciutadania col·labori al llarg de l’any amb programes de reaprofitament alimentari.

 

Last update 15.11.2019 | 12:14