|
 

La Capella organitza diverses activitats per evitar i denunciar el masclisme i les agressions sexistes

Divendres, 15 de novembre de 2019 a les 11:08
  • Es durà a terme durant el mes de novembre a l’Espai Jove un joc interactiu, un taller d’autodefensa per a dones, una funció de microteatre i el concurs de vídeos

“No tot s’hi val a l’hora de lligar!”. Aquest és el lema de la sisena edició de la campanya Generem Igualtat, que impulsa l’Espai Jove La Capella, amb l’objectiu de conscienciar els i les joves de Sant Vicenç dels Horts sobre les actituds sexistes i prevenir les relacions abusives. Enguany s’organitzen una sèrie d’activitats per denunciar els estereotips i desigualtats de gènere que es produeixen a l’hora de lligar i es treballaran alternatives comunicatives per fomentar les relacions des del respecte.

La regidora de Feminisme, LGTBI i Joventut, María Peláez, ha explicat que «amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència Masclista el 25 de novembre, es multipliquen les activitats de sensibilització i denúncia, en les quals és molt important que els i les nostres joves hi participin i s’apoderin per erradicar d’una vegada per totes aquesta xacra».

La Capella ha organitzat activitats com un joc interactiu a través del mòbil per conscienciar sobre l’assetjament a les dones, els límits i el consentiment; un taller d’autodefensa física per a dones; i una sessió de microteatre amb l’obra “First Round”, a càrrec de Las Fritas Teatre. I també ha organitzat un concurs de vídeos amb el lema de la campanya, “No tot s’hi val a l’hora de lligar!”, on els i les joves d’entre 16 i 30 anys poden participar-hi, fent un vídeo de fins a 2 minuts on es tracti aquest tema. Els i les que hi participin poden guanyar un premi de 200 euros!

Per obtenir més informació de tot plegat, podeu consultar el següent enllaç

Last update 15.11.2019 | 11:21