|
 

L'Ajuntament i l'Associació de Bombers Voluntaris reforcen la seva col·laboració

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 08:48
  • La Junta de Govern aprova el conveni per l’any 2020, que garanteix que l’entitat pugui desenvolupar les tasques de sensibilització ciutadana i doni suport a la seguretat de diversos actes

Amb l’objectiu de fomentar la cultura de la prevenció i la sensibilització ciutadania sobre els riscos i la seguretat, l’Ajuntament referma la col·laboració amb l’entitat Bombers Voluntaris de Sant Vicenç dels Horts. La Junta de Govern ha aprovat el conveni anual que permet a l’entitat desenvolupar les seves tasques formatives i de suport al manteniment i implantació dels plans de protecció civil d’àmbit municipal.

L’Associació de Bombers Voluntaris de Sant Vicenç dels Horts es dedica essencialment al foment d’activitats de sensibilització a la població, la col·laboració en esdeveniments populars i d’altres relacionades amb la protecció civil. En són un exemple l’activitat solidària que realitzen durant el Gran Recapte d’Aliments i les portes obertes del Parc de Bombers que fan a l’estiu, a més del suport a la seguretat d’altres grans esdeveniments de la ciutat. El conveni aprovat atorga a l’entitat una subvenció de 6.000 euros.

El regidor de Seguretat i Protecció Civil, Juan Ramón Torres, ha explicat que «l’Associació de Bombers Voluntaris de Sant Vicenç dels Horts realitza un gran servei públic a la ciutadania des del voluntariat, i l’equip de govern no només ho agraeix sinó que procurarà que el puguin seguir realitzant cada any».

A més, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts cedirà a l’entitat l’ús d’un kit per dedicar-lo a la formació, que consta de 6 extintors amb un compressor d’aire, d’una càmera tèrmica portàtil, d’un proporcionador d’escuma i d’un explosímetre.

Last update 29.11.2019 | 08:50