|
 

Els Reis d'Orient arriben a Sant Vicenç dels Horts carregats de regals!

Divendres, 3 de gener de 2020 a les 19:17
  • El proper diumenge 5 de gener Ses Majestats recolliran les cartes dels infants a les 18 h a la plaça de la Vila, i a partir de les 20 h faran la tradicional cavalcada pels carrers de la ciutat

Un any més Sant Vicenç dels Horts rebrà la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient, que vindran carregats de regals per a tothom. Abans d’anar casa per casa, faran una rua pels carrers de la ciutat per saludar al veïnat i repartir caramels. El 5 de gener a les 18 h els nens i nenes de Sant Vicenç dels Horts podran lliurar les cartes amb els seus desitjos als patges reials, i a les 20 h hi haurà la Cavalcada dels Reis d'Orient. La sortida serà a la plaça de la Vila i el recorregut serà el següent: Rafael Casanova, Anselm Clavé, St. Josep, del Riu, Barcelona, Llobregat, Mn. Jacint Verdaguer, St. Miquel, Anselm Clavé, St. Josep, i arribada a l’Avinguda de Torrelles.

Enguany és la 125a edició de la nostra cavalcada, una de les més antigues del país, on cada any hi col·laboren centenars de veïns i veïnes. En aquest sentit, l’alcalde Miguel Comino ha volgut agrair la implicació de la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis, i ha explicat que «la força de la nostra ciutat és la suma d’esforços entre institucions, entitats i veïnat, que plegats treballem pel bé comú i, entre d’altres, fem que les tradicions perdurin i que la il·lusió de la Cavalcada sigui ja centenària. Segur que els Reis d’Orient ho tenen molt en compte».

Així, el diumenge a partir de les 18 h l’alcalde lliurarà les claus de la ciutat als Reis d’Orient perquè puguin accedir a totes les cases, i les nenes i nens de Sant Vicenç dels Horts podran entregar les seves cartes i explicar els seus desitjos als patges reials i a Ses Majestats. Després es farà la cavalcada, on el consistori demana que es gaudeixi amb seguretat i respecte, sempre seguint les indicacions de la policia local.

Last update 03.01.2020 | 19:18