|
 

Ja estan obertes les inscripcions de les comparses per la Rua de Carnestoltes!

Dimecres, 29 de gener de 2020 a les 17:53
  • Es poden fer fins el 13 de febrer al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC)

S’acosta una nova edició de la Rua de Carnestoltes! Enguany serà el diumenge 23 de febrer i com sempre les comparses seran les grans protagonistes de la jornada. Voleu participar-hi? Doncs ja estan obertes les inscripcions, que es poden fer fins el 13 de febrer al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), a la planta baixa de l’Ajuntament, o bé a la seu electrònica mitjançant signatura digital.

Per poder participar-hi només cal que la comparsa estigui formada per 8 persones com a mínim. Si a més es vol formar una comparsa de ple dret, que possibilita gaudir d’un equip de so, formar part de la Comissió de Carnestoltes, optar al sorteig de sortida i als obsequis, aquesta comparsa haurà de ser de mínm 20 persones i que el 80% d’aquestes siguin veïnes i veïns de Sant Vicenç dels Horts.Pel que fa a les entitats, les que hi vulguin participar han de presentar la inscripció mitjançant la seu electrònica, amb signatura digital a través d’aquest enllaç

A més, una de les activitats més destacades del Carnestoltes és el ball de la disfressada, que enguany arribarà a la 25a edició. Segons expliquen des de l’esbart dansaire, aquesta dansa es va ballar per primera vegada a la inauguració de l’Ermita de Sant Antoni, el 24 de juliol de 1664, i l’actual versió es va estrenar al Palau de la Música el 18 d’abril de 1948. Així, en motiu de l’aniversari de la ballada al nostre municipi, es convida a totes les comparses que el ballin durant la rua.

El regidor de Cultura, Isidre Bautista, ha animat a tothom a participar i ha explicat que «arriba una de les festes més divertides i que la majoria de la ciutat gaudeix i s’hi implica, i volem que continuï creixent i sent un esdeveniment on les entitats i el conjunt de veïns i veïnes prenguin els carrers i els tenyeixin de colors, música i somriures».

 

Last update 03.02.2020 | 09:33