|
 

L'Ajuntament avança en l'objectiu de policia local de proximitat contractant 11 agents més

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 09:56
  • El consistori pretén completar la plantilla orgànica del cos i consolidar l’aposta per un model de policia centrada en l’atenció ciutadana, la prevenció i la mediació

Aquest divendres la Casa de la Vila ha acollit l’acte de presa de possessió del càrrec d’11 nous agents de la policia local: set ho faran com a funcionariat en pràctiques i quatre com a interinatge. D’aquesta manera, l’Ajuntament continua avançant amb el compromís de completar el 100% de la plantilla orgànica del cos. A tal efecte en el pressupost municipal d’aquest 2020 hi ha previst un increment del 13% (en total s’hi destinen 1.942.410 euros) per tal de poder transformar el cos i recuperar el model de policia de proximitat.

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, ha donat la benvinguda al nou personal i ha explicat que «vam iniciar el mandat assolint el compromís de reforçar la policia local, perquè duen a terme una gran tasca i volem que sigui un model de referència. Amb aquesta contractació seguim avançant amb els objectius prioritaris d’oferir uns bons serveis públics a la ciutadania, garantir uns espais públics dignes i accessibles per a tothom i recuperar el model de policia de proximitat».

Aquest model de policia està basat en uns principis bàsics que determinen la seva forma de treballar, com ara apropar-se a la ciutadania, amb més presència als barris, per enfortir la prevenció i conèixer la realitat dels problemes que preocupen la societat i les seves necessitats. D’aquesta manera, es pot donar una resposta de qualitat, efectiva i sobretot preventiva, que permetrà actuar davant els problemes abans que aquests es produeixin.

Last update 28.02.2020 | 10:28