|
 

El carrer Jaén canviarà el sentit de circulació d'acord amb els veïns i veïnes

Dijous, 5 de març de 2020 a les 14:16
  • Els propers 9 i 10 de març es duran a termes els treballs de senyalització corresponents, i el canvi es farà efectiu el dia 11 de març

Després d’un treball conjunt entre el veïnat i l’Ajuntament, finalment el carrer de Jaén canviarà de sentit de circulació en el tram comprès entre els carrers d’Eivissa i de Lleó, mentre que en el tram entre els carrers de Lleó i d’Osca serà de doble sentit. Amb aquest canvi de sentit s'aconsegueix que el veïnat puguin accedir a l'Institut Gabriela Mistral de manera més ràpida i còmoda. Els dies 9 i 10 de març es procedirà a executar les tasques de senyalització viària necessàries per dur a terme els canvis en el sentit de circulació al carrer de Jaén, els quals entraran en vigor a partir de l’11 de març.

El regidor de Mobilitat, Antolín Jiménez, ha explicat que «aquests canvis són fruit d’un profitós debat entre l’Ajuntament i el veïnat de la zona, amb el qual hem treballat conjuntament per implementar els canvis necessaris per millorar la seva qualitat de vida, que és el nostre objectiu».

A més del canvi de sentit, també s’ha consultat amb el veïnat del tram comprès entre els carrers d’Eivissa i de Lleó la seva preferència respecte la ubicació del cordó d’estacionament. D’aquesta es desprèn la preferència per mantenir, com fins ara, l’estacionament adjacent a la vorera dels números senars. Els serveis de manteniment de l’Ajuntament repintaran tota la senyalització horitzontal i els passos de vianants per fer efectiu el canvi de mobilitat d’aquesta zona.

Last update 15.04.2020 | 10:47