|
 

S'ajornen les trobades escolars d'atletisme al Camp de la Barruana i les activitats de teatre escolar a La Vicentina

Dimarts, 10 de març de 2020 a les 20:16
  • La Generalitat insta a suspendre aquests dies les activitats “fora dels centres educatius i que impliquin professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament”
  • Es valorarà amb els centres la possibilitat d’organitzar les activitats suspeses en alguna altra data, un cop passin les mesures de prevenció del coronavirus

La Generalitat ha emès aquesta tarda un comunicat on s’insta a suspendre “tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament”. Per aquest motiu, el departament d’Educació de l’Ajuntament ha informat als centres que de moment s’ajornen les Jornades Escolars d’Atletisme que s’han iniciat avui i que s’havien de celebrar també demà i dijous al Camp de Futbol Municipal de la Barruana.

Igualment, també s’ha suspès l’activitat de teatre a la Societat Cultural La Vicentina que estava prevista demà per les classes de P3, P4 i P5 del municipi. Aquesta activitat està previst que se celebri també la setmana vinent, tot i que de moment només s’ha decidit suspendre la d’aquesta setmana a l’espera de noves indicacions del departament d’Educació.

Amb aquestes mesures de prevenció es vol contribuir a la contenció del coronavirus. Es valorarà amb els centres la possibilitat d’organitzar les activitats suspeses en alguna altra data.

Les sortides lectives que impliquin un sol centre es poden mantenir.

Es mantenen les portes obertes

D’altra banda, el comunicat de la Generalitat informa que també es mantenen les portes obertes que s’estan duent a terme aquests dies a les escoles i instituts, però “es recomana als centres que es reforcin les mesures de prevenció, com ara evitar aglomeracions de persones en espais reduïts i situar les indicacions de prevenció de contagi ben visibles als centres”.

Entre d’altres mesures, també s’insta els centres a formar els alumnes en les recomanacions del Departament de Salut. En aquest sentit, es recorda que el Departament de Salut ha elaborat tot de materials que estan disponibles al següent enllaç: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Last update 10.03.2020 | 20:24