|
 

L'Ajuntament tanca parcs i jardins i habilita com a gratuïta la zona blava

Dissabte, 14 de març de 2020 a les 11:23
  • Són mesures per afavorir que el veïnat redueixi els desplaçaments i es pugui quedar a casa
  • Malgrat tot, es fa una crida des del Banc de Sang i Teixits a sortir amb responsabilitat i donar sang a la unitat mòbil de la plaça de la Vila
  • Generalitat i Protecció Civil editen una guia per resoldre els dubtes sobre les restriccions davant la pandèmia

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha tancat els parcs i jardins de la ciutat com una mesura més per evitar la propagació del Coronavirus. Des d’ahir la brigada municipal s'ha acordonant amb cintes i tanques un total de 31 zones de jocs infantils i de lleure per evitar el pas de la ciutadania, a qui s’ha donat indicacions de quedar-se a casa davant la situació d’emergència decretada per la Generalitat i pel govern municipal i l’imminent Estat d’Alarma que aplicarà avui el Govern d’Espanya.

L’Ajuntament també ha habilitat com a gratuïta la zona blava a tota la ciutat per afavorir que el veïnat redueixi els desplaçaments i es pugui quedar a casa.

Malgrat tot, des del Banc de Sang i Teixits es fa una crida des del Banc de Sang i Teixits a sortir amb responsabilitat i donar sang, que és una acció imprescindible per garantir la vida de les persones malaltes. Avui hi ha una unitat mòbil a la plaça de la Vila, que estarà de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

El Banc de Sant i Teixits informa que:

  • donar sang és imprescindible per salvar la vida de les persones malaltes;
  • els espais de donació són llocs segurs, on s’extremen les mesures d’higiene;
  • només poden donar les persones sanes; si no et trobes bé o no t’has trobat bé en els darrers dies, millor no donar sang.

 

Guia per resoldre els dubtes

La Generalitat i Protecció Civil han editat una guia per resoldre els dubtes del veïnat sobre les restriccions que suposa la pandèmia per Coronavirus.

L’autoritat recorda que la gent no pot sortir al carrer si no és imprescindible i que només estaran obertes les farmàcies, botigues d’aliments, supermercats i similars.

Pel que fa a les cites mèdiques, es recomana posposar-les si no són urgents.

Podeu consultar la guia completa en l’arxiu adjunt.

Last update 14.03.2020 | 12:46