|
 

L'Ajuntament facilita els pagaments a les empreses proveïdores

Dijous, 19 de març de 2020 a les 17:41
  • Amb aquesta mesura les factures es pagaran al comptat en comptes de a 30 dies, fet que garanteix que comerços, empreses i persones autònomes disposin de liquiditat immediatament

Una de les conseqüències que està tenint el confinament i l’aturada de gran part de l’activitat econòmica és que els comerços, les empreses i les persones autònomes poden veure reduïts els seus ingressos, fet que posa en perill la seva continuïtat. L’Ajuntament, conscient d’aquesta realitat, ha decidit agilitzar els pagaments compromesos i, en comptes de fer-se a 30 dies, un cop conformada la factura el pagament es farà al comptat.

Així, les empreses, comerços i persones autònomes que treballen o han treballat amb l’Ajuntament disposaran de liquiditat de manera immediata, fet que els pot ajudar a continuar la seva activitat un cop passin les mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus. El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat que «som conscients que l’Estat d’Alarma pot ser molt dur per molts dels negocis de la ciutat, i el consistori es posa al seu costat per facilitar-los el màxim que puguin seguir endavant. Estudiarem les mesures necessàries per minimitzar l’impacte econòmic d’aquesta crisi sanitària».

L’Ajuntament està prenent diverses decisions que modifiquen el funcionament habitual dels serveis, atenent les indicacions del Govern central i de la Generalitat de Catalunya. Tot el referent amb l’alerta sanitària ho trobareu recollit en aquest apartat web especial .

Last update 19.03.2020 | 18:33