|
 

Se suspenen totes les activitats a la via pública previstes per les properes setmanes

Divendres, 27 de març de 2020 a les 17:00

La suspensió afecta a la celebració de la Setmana Santa, la Firaestoc i Firatapes, la Setmana de la Gent Gran, la Diada de Sant Jordi i la Caco, entre altres actes previstos a Sant Vicenç dels Horts

Mentre duri l’estat d’alarma per la crisi sanitària ocasionada pel coronavirus, se suspenen totes les activitats i celebracions d’actes a la via pública previstos a Sant Vicenç dels Horts per les properes setmanes. El Reial Decret 463/2020 per l’estat d’alarma prohibeix expressament qualsevol activitat al carrer relacionada amb “festes populars o celebracions”. A més, el Congrés dels Diputats va aprovar dimecres prolongar 15 dies més les mesures preventives i el confinament.

Així doncs, no es podrà dur a terme com estava previst la celebració de la Setmana Santa, l’edició de primavera del Firaestoc i Firatapes i la Setmana de la Gent Gran. Tampoc la diada de Sant Jordi, ni l’esdeveniment Caminar – Córrer (CaCo) així com els entrenaments previs a la celebració de la cursa. De moment, aquesta és la llista d’actes cancel·lats a Sant Vicenç dels Horts. En cas d’haver-hi algun canvi en les mesures, dates d’aplicació o actes suspesos, s’informarà degudament a la ciutadania.

Last update 27.03.2020 | 12:17