|
 

Tanquen tots els tanatoris que prestaven servei a Sant Vicenç dels Horts

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 12:14
  • L’empresa Áltima ho ha comunicat al comitè d’emergència municipal, arran l’enduriment de les mesures de confinament

Els funerals de difunts amb Covid-19 es faran sense vetlla, sense comitiva d’acompanyament ni presècia de familiars al cementiri i tampoc hi haurà servei de flors. L’enduriment del confinament ha portat l’empresa de serveis funeraris Áltima a tancar els tanatoris que mantenia oberts i on havia centralitzat els serveis de la zona, segons ha informat al comitè d’emergència municipal. El tanatori de Sant Vicenç dels Horts ja va tancar el 26 de març. Des d’aleshores, els serveis es prestaven, amb restriccions, als tanatoris de Sant Boi, Gavà i Viladecans. Ara, aquests també tanquen.

Això comporta la supressió de totes les vetlles. En els casos de difunts amb Covid-19, tampoc hi haurà comitives d’acompanyament ni presència de familiars als cementiris, que en els últims dies ja s’havien limitat a un nombre reduït de persones. Pel que fa als funerals de difunts sense Covid-19, l’assistència al cementiri es limita a un màxim de tres persones, que hi hauran d’anar per separat i amb els seus propis mitjans. En tots els casos, a més, es deixa de prestar servei de flors.

Per a més informació, es pot trucar, durant les 24 hores del dia, a:

- Centre d’atenció telefònica d’Áltima: 900 230 238

Áltima ofereix un servei d’ajut al dol a totes les famílies que hagin tingut una defunció per Covid-19. Les famílies que ho necessitin poden trucar al 900 533 264 , un número gratuït atès per psicòlegs amb experiència en ajut al dol.

Last update 30.03.2020 | 19:17