|
 

El servei de préstec digital de la biblioteca continua operatiu durant l'estat d'alarma

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 14:00
  • Les Voltes anima la ciutadania a aprofitar el confinament per descobrir el fons en línia del servei eBiblio: hi ha llibres digitals, revistes, pel·lícules, música,etc.
  • També es poden utilitzar els serveis d’Audiollibres en mp3, el de documentals musicals, IN-EDIT o el de música en línia, NAXOS

La Biblioteca Les Voltes és un dels equipaments públics que va haver de tancar les seves portes el passat 13 de març com a mesura de prevenció davant de l’epidèmia de covid-19. Durant el confinament, es renovaran de manera automàtica els préstecs de documents i, un cop es reprengui el servei, les usuàries podran recollir les seves reserves. Així doncs, el personal bibliotecari assegura que no s’haurà de fer cas si es rep qualsevol avís de retorn de documents.

Servei eBiblio
La biblioteca Les Voltes recorda que el servei de préstec de llibres en línia i documents audiovisuals continua disponible. La directora de la biblioteca, Montse Collazos, “convida a encetar l’ús d’eBiblio”, tot recordant que “té una àmplia oferta de llibres de ficció i coneixement especialitzat en castellà, català i anglès”, assegura Collazos. “Hem d’intentar trobar maneres de gaudir d’aquest temps eliminant al màxim el sentiment de por i omplint-nos de cultura i de la confiança de que tot això passarà”, remarca la directora de Les Voltes.
El servei eBiblio també disposa de diverses col·leccions de revistes, de pel·lícules i música. Per accedir-hi, només cal tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, validar-se amb el número del carnet (el codi de barres) i, per defecte, la clau serà la data de naixement de la persona usuària.

Carnet garantit durant l’estat d’alarma
Per tal de garantir que la ciutadania pugui fer us dels serveis de préstec digitals de la biblioteca, ara es pot fer el carnet per primera vegada a través d’un formulari web . Només cal ser major de 14 anys.

El número de carnet assignat servirà per fer ús del servei de préstec de llibres, pel·lícules, revistes i música d’eBiblio i també de la resta de serveis digitals:

Alhora, les bibliotecàries i els bibliotecaris de Les Voltes estan treballant telemàticament, així que davant de qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a lesvoltes@svh.cat.També podeu consultar els blocs infantil i d’adults i comptes d’Instagram i Twitter de la biblioteca:
Last update 03.04.2020 | 12:39