|
 

La fundació Bayt al-Thaqafa reparteix aliments a més de 60 famílies vicentines

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 16:05
  • Compten amb la col·laboració de l’Ajuntament, el teixit de persones voluntàries “Sant Vicenç En Xarxa” i del Banc d’Aliments de Catalunya

La fundació Bayt al-Thaqafa ha reforçat, en els darrers dies, el repartiment d’aliments a famílies vicentines. En concret, s’han repartit més de 1.500 kg de fruita i verdura i altres aliments com llegums, pasta o arròs a més d’una seixantena de famílies de Sant Vicenç dels Horts que, o bé ja eren usuàries de la xarxa habitual de repartiment d’aliments de la Bayt, o bé ho han requerit per la situació sanitària, social i econòmica derivada de l’estat d’alarma i el confinament.

Per fer el repartiment, l’entitat compta amb el suport de l’Ajuntament, que ha posat a disposició de la Bayt un camió i la col·laboració de la Brigada Municipal, així com la participació desinteressada de persones voluntàries del teixit ‘Sant Vicenç En Xarxa’. Alhora, la fundació Bayt al-Thaqafa és un dels punts de repartiment habitual del circuit del Banc d’Aliments de Catalunya. Gràcies a aquest treball transversal entre la fundació, l’Ajuntament i la xarxa de voluntariat, és previst repartir aliments cada quinze dies a les famílies que ho necessitin.

Last update 06.04.2020 | 16:12