|
 

Sant Vicenç dels Horts viu la Passió per Setmana Santa des de casa

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 16:15
  • Ajuntament i entitats animen la ciutadania a gaudir de la passió vicentina recuperant el material audiovisual de la Setmana Santa de l’any passat
  • L’elenc de l’Auto Sacramental estrena una versió de confinament de la representació vicentina de les últimes hores de la vida de Jesús

Aquests dies, l’Ajuntament, el Cos de Portants del Sant Crist i la Cofradía de Nuestra Señora de la Soledad y el Santísimo Cristo de la Salud, recuperen la Passió x la Setmana Santa amb els moments més destacats de l'any passat, gentilesa de l’A.C.A Sant Vicenç TV. Ja que Sant Vicenç dels Horts no podrà viure en directe la Setmana Santa a causa de l’excepcionalitat del moment, és una manera de mantenir-la viva i de poder gaudir-la, almenys, des de casa.

Pel que fa a les dues processons, podeu recuperar els vídeos a:

  • de la Processó de Dijous Sant aquí:

  • i de la Processó de Divendres Sant aquí:Alhora, l’A.C.A Sant Vicenç TV cobrirà en directe els oficis de Setmana Santa des de l’Església de Sant Vicenç: el de dijous a les 20 h, divendres a les 12h, dissabte a les 20 h i diumenge a les 12 h. A més a més, divendres 10 d’abril, després de retransmetre l’ofici, la TV local farà un especial de Setmana Santa a partir de les 15 h. Es podrà gaudir de l’Auto Sacramental del 2017, el concert de bandes participants a les processons, la processó de dijous sant amb  saetes i la processó de divendres sant de l’any passat. Tot plegat, l’especial en directe i la resta de vídeos d’altres anys, ho podreu veure a la TDT i al canal de Youtube de l’A.C.A Sant Vicenç TV.


Auto confinat

Alhora, l’elenc d’actors i actrius de l’Auto Sacramental han preparat una versió de confinament de la representació de les últimes hores de la vida de Jesús. Han gravat les escenes de l'Auto Sacramental a casa i les han compartit a les seves Xarxes Social. Podeu veure l'Auto confinat aquí .

 

El regidor de Cultura, Isidre Bautista, destaca “l’esforç” de les entitats que, de manera “voluntària i desinteressada” es deixen “la pell” perquè Sant Vicenç dels Horts visqui la Passió x Setmana Santa, un dels esdeveniments “estrella” del patrimoni vicentí, assegura el regidor. “Ens hagués agradat, com cada any, viure la Setmana Santa als carrers de Sant Vicenç dels Horts. Tot i així, animem la ciutadania a reviure les processons a través del material audiovisual d’altres anys i de l’Auto confinat que ha preparat l’elenc del Cos de Portants”, diu Bautista. Alhora, el regidor remarca que “la cultura vicentina està viva” i “s’adapta als contratemps”. “La diversitat i els anys de tradició de la Setmana Santa de Sant Vicenç dels Horts ens ha de fer sentir-nos orgullosos i orgulloses com a poble”, conclou Bautista.

Last update 08.04.2020 | 12:25