|
 

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç amplia l'assistència telefònica a famílies no usuàries

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 11:27
  • Els serveis del CDIAP s’adrecen a infants de fins a 6 anys i les seves famílies

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) amplia a famílies no usuàries l’assistència telefònica que presta durant el confinament. Els CDIAP coordinen actuacions assistencials i preventives adreçades a infants de fins a 6 anys que presenten algun trastorn en el desenvolupament o es troben en risc de patir-lo. La intenció és eliminar o disminuir els seus efectes, si és possible, mitjançant un tractament adequat per millorar el desenvolupament de l’infant i les seves relacions familiars.

L’equip professional del CDIAP de Sant Vicenç dels Horts està format per psicòlegs, logopedes, fisioterapeutes i una treballadora social. Des que va començar el confinament, atenen les famílies usuàries de manera telemàtica, i ara aquest servei s’amplia a altres famílies que puguin necessitar assessorament puntual, encara que no hagin tingut relació prèvia amb el CDIAP.

Poden fer servir aquest servei les famílies:

- amb infants de fins a 6 anys i

- empadronades a Sant Vicenç dels Horts, Sant Feliu, Molins de Rei, Vallirana, Cervelló, Corbera o La Palma de Cervelló.

Amb aquesta mesura, l’equip del CDIAP vol ser accessible a totes les famílies que puguin necessitar orientació, assessorament, escolta, contenció... durant el confinament amb infants a casa. L’assessorament telefònic també busca fer prevenció i detecció precoç de dificultats.

Es pot contactar amb el CDIAP de les següents maneres:

- Telèfon: 93 685 62 72. Cal deixar un missatge amb el nom i número de telèfon per contactar.
- Formulari al web equip40.cat

 

Last update 07.04.2020 | 11:34