|
 

Anima't i pinta el Mamut Venux!

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 12:05
  • La Colla de Diables Àngels Diabòlics fa una crida perquè la canalla vicentina pinti les il·lustracions de la ‘Llegenda de la Guardiana de la Vall de Venux’

La Colla de Diables Àngels Diabòlics anima la canalla de Sant Vicenç dels Horts perquè pinti les il·lustracions de la Llegenda de la Guardiana de la Vall de Venux . El conte té com a protagonista la bèstia de foc dels Diables: el Mamut Venux. L’objectiu de la colla és aconseguir el major nombre de dibuixos pintats per infants vicentins per editar el conte per Sant Jordi.

Els PDFs de les il·lustracions en blanc i negre les podeu descarregar aquí o a l’arxiu adjunt a la notícia. Un cop pintades, es poden enviar escanejades o a través de fotografies als correus timbalers@angelsdiabolics.cat o a info@angelsdiabolics.cat.

Alhora, la Colla de Diables Àngels Diabòlics ha preparat un vídeo amb el conte i els dibuixos en blanc i negre perquè els nens i nenes de Sant Vicenç puguin inspirar-se i conèixer la història al darrere del Mamut Venux. Podeu veure el vídeo aquí:

Last update 16.04.2020 | 10:30