|
 

Es convoca una audiència pública telemàtica pel proper 30 d'abril

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 15:17
  • 15 veïns i veïnes podran participar-hi i preguntar als representants polítics sobre temàtiques d’interès públic
  • La ciutadania pot enviar la seva petició al correu audienciapublica@svh.cat,a partir del 23 d’abril a les 17 h

Seguint els passos per traslladar les reunions polítiques de la presencialitat a internet, els representants polítics també rendirà comptes amb la ciutadania telemàticament. Així, s’ha convocat una audiència pública el proper dijous 30 d’abril, a les 18 h, on es respondran a través d’internet les inquietuds dels veïns i veïnes sobre temàtiques d’interès públic.

L’alcalde, Miguel Comino, ha explicat que “des de l’Ajuntament ens hem adaptat a la gestió telemàtica dels assumptes públics i, després de l’èxit de la celebració del Ple, donem la veu a la ciutadania i ens posem a la seva disposició per resoldre les seves inquietuds. Esperem que aviat puguem tornar a celebrar les audiències en el format habitual però de moment ens traslladem totes i tots a la xarxa”.

Per motius obvis la dinàmica de l’assemblea serà diferent a les habituals que se celebren a la Sala de Plens, us n’expliquem el funcionament amb detall:

  • L’audiència es farà a través de l’eina en línia Zoom, com es va fer el Ple ordinari del mes d’abril
  • Els vicentins i vicentines que hi vulguin participar hauran d'enviar la seva petició al correu audienciapublica@svh.cat , a partir del 23 d’abril a les 17 h
  • Les 15 primeres peticions rebran un enllaç per accedir al web de Zoom per poder connectar-se a l’audiència pública. S'atendran per estricte ordre d'arribada (no es tindran en compte els correus que arribin abans de les 17 h)
  • Per garantir el bon funcionament de la sessió les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts, per assegurar que les 15 persones que hi participaran puguin ser ateses i oferir-los una resposta adequadament

 

Last update 22.04.2020 | 17:39