|
 

L'Ajuntament intensifica la neteja i desinfecció dels casals de la gent gran

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 14:20
  • També es realitzen setmanalment treballs intensius a les residències de la ciutat i al banc d’aliments

Aprofitant que els casals de la gent gran es troben tancats com a mesura de prevenció del contagi del coronavirus, l’Ajuntament hi realitza treballs de neteja i desinfecció intensius. Durant la darrera setmana s’ha actuat als casals de Sant Roc, la Guàrdia, Can Ros, la Vinyala, i estan previstes actuacions a Can Costa i al casal del Turó.

La regidora de Gent Gran, Mireia Vergés, ha explicat que “estem preparant la ciutat per acollir les mesures graduals de desconfinament, i garantir la salut de tots els veïns i veïnes. Així, realitzem tasques de neteja i desinfecció als casals i demés espais públics, gràcies a l’esforç i compromís del personal municipal”.

A més dels casals de la gent gran també s’estan realitzant actuacions de neteja i desinfecció intensives a les residències de la ciutat, complint el compromís que va adoptar l’Ajuntament de donar suport a aquests centres durant l’estat d’alarma. Cada setmana un equip especialitzat es desplaça a les residències Sophos, Primitiva Barba i Can Pujador per treballar-hi. També des del consistori es neteja setmanalment el Rebost, el banc d’aliments municipal, que dona suport a les famílies vulnerables del municipi.

Last update 30.04.2020 | 17:15