|
 

Reobre el Club de Feina de Sant Vicenç dels Horts amb cita prèvia

Dilluns, 4 de maig de 2020 a les 17:51
  • Les persones interessades en orientació laboral i cercar ofertes de feina s’hi poden adreçar a partir del dijous 7 de maig

Un dels serveis que reprèn l’atenció presencial aquesta setmana és el Club de Feina de Sant Vicenç dels Horts. A partir del dijous 7 de maig i en horari de 9.30 a 13.30 h, cada dimarts i dijous el personal especialitzat atendrà als veïns i veïnes que estiguin interessats en donar-se d’alta a la Xarxa Xaloc per cercar ofertes de feina, i que tinguin dubtes sobre qualsevol tema laboral.

Serà imprescindible, però, que les persones interessades sol·licitin una cita prèvia a través d’aquest formulari . Les persones que s'adrecin presencialment al Molí dels Frares sense la seva cita no seran ateses.

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat que “hem accelerat l’atenció presencial del Club de Feina per tal de donar una resposta a les inquietuds laborals de la població, que actualment són moltes. Farem el possible per donar la millor atenció a totes les persones que necessitin acompanyament a l’hora de trobar feina”.

Last update 04.05.2020 | 17:54